De peddel

cropped-Afbeelding1.png
Beste leden, vrijwilligers & geïnteresseerden,

Bij deze de eerste nieuwsbrief van IJsclub De Kanovijver, De Peddel. Via deze nieuwsbrief zullen we je enkele keren per jaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Kanovijver. Deze nieuwsbrief komt voort uit een nieuw initiatief van een aantal vrijwilligers: het marketingteam. Behalve het versturen van de nieuwsbrief zijn we onder meer actief op de website en social media, organiseren we evenementen en houden we (kortings-) acties.

Ken je iemand die ook graag naar de Kanovijver gaat of die vroeger veel bij de Kanovijver te vinden was en misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief? Stuur de nieuwsbrief vooral door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Aanmelden kan hier.
Vrijwilligers maken De Kanovijver
De Kanovijver wordt gerund door vrijwilligers die onder meer bij de kassa staan, het onderhoud doen, de financiële gezondheid in de gaten houden en als gastheer- en dame werkzaam zijn in de Gondelier. Deze zomer laten we je kennis maken met een aantal van deze onvermoede krachten. En wie weet wil jij je ook graag aansluiten bij ons team. Je bent van harte welkom!

Vrijwilliger Carla Heemskerk (72)

“Dit is nu mijn zesde jaar als vrijwilliger bij de Kanovijver. Ik speelde hier als kind al, moet je nagaan. En als tiener kwam ik hier schaatsen. Toen ik hier jaren later met de kleinkinderen kwam, zei ik altijd: ‘Als ik met pensioen ga, dan kom ik hier ook als vrijwilliger werken.’ Nou en dat zijn ze niet vergeten.”
carla-20220602_153213
Vrijdag 17 juni zijn we vanaf 13.00 uur open!
Omdat er veel kinderen vrij zijn en het natuurlijk heerlijk weer wordt, zijn we vrijdag iets eerder open dan normaal. Je bent welkom vanaf 13.00 uur. Ook op de andere (warme) dagen ben je natuurlijk welkom, op woensdag en zaterdag vanaf 13.00 uur en donderdag vanaf 15.00 uur.
286373940_435388825258507_8480294868852693146_n

Nieuws

  • We kijken met veel trots terug naar het eerste evenement van dit jaar bij De Kanovijver, De grootste hindernisbaan van Ermelo dat we samen met Interactie hebben georganiseerd in de meivakantie. We zijn van plan om naast ons succesnummer het Moonlight Kanoën in september nog meer (kleine) evenementen te gaan organiseren. Mocht je ideeën hebben of mee willen helpen, mail ons dan vooral!
  • Onder verschillende speeltoestellen ligt nieuwe schors, zodat de kids hier weer rustig en zacht in kunnen spelen.
  • Onlangs kregen we via marktplaats elf surfplanken gratis! Kom ze snel proberen voor € 1,50 per half uur
  • Afgelopen dinsdag was de toegang gratis bij De Kanovijver, omdat we met een drone foto's en video's gingen maken voor de website en folders, zodat we De Kanovijver bij nog meer mensen onder de aandacht kunnen brengen. Het was heel erg gezellig! Veel dank ook aan onze facebook-volgers die de oproep massaal hadden gedeeld. Binnenkort zijn de eerste foto's te zien via Facebook en Instagram.
Bedankt voor het lezen. En tot snel bij De Kanovijver

Namens het marketingteam, Chantal, Lilian, Mieke, Rowan en de andere vrijwilligers
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet