Meld u aan als vrijwilliger

De Kanovijver draait uitsluitend op vrijwilligers, zonder hen zou het speelpark niet kunnen bestaan. Wilt u ook bijdragen aan het voortbestaan van De Kanovijver? Dan kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden als vrijwilliger. Binnen De Kanovijver hebben we verschillende soorten vrijwilligers.

Kassavrijwilligers

Dagelijkse zitten er minimaal twee vrijwilligers bij de kassa om entree in ontvangst te nemen, kano’s te verhuren en lekkernijen te verkopen. Een middag in het zonnetje (of onder de mooie parasol) genieten van blije kinderen en hun ouders. U kunt een vaste middag per week werken, om de week of onregelmatig. (Klein-)kinderen kunnen natuurlijk gewoon mee. 

Kassavrijwilliger Carla Heemskerk (72): ‘De mensen zijn altijd zo blij als ze komen’

Klusvrijwilligers

Elke woensdagavond komt het klusteam bijeen om dingen te repareren en voor klussen zoals: kantjes maaien, kano’s en speeltoestellen controleren en repareren, bomen snoeien en ander (groen-)onderhoud.

Klusvrijwilliger Rowan van de Pol (27): ‘Op de woensdagavond is er een hoop gezelligheid’

Vrijwilligers Gondelier

Naast de kanovijver staat het herkenbare achthoekige gebouw, De Gondelier. Deze wordt het hele jaar door verhuurd voor bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen en privéfeesten. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een coördinator/planner én vrijwilligers voor de bardiensten. Ook hierbij werken altijd twee vrijwilligers samen.

U kunt zich aanmelden bij de kassa of door te mailen naar info@dekanovijver.eu. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.