De peddel

cropped-Afbeelding1.png
Beste leden, vrijwilligers & geïnteresseerden,

Bij deze weer een nieuwsbrief van IJsclub De Kanovijver, De Peddel. Via deze nieuwsbrief zullen we je enkele keren per jaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Kanovijver.
Vrijwilligers maken De Kanovijver
De Kanovijver wordt gerund door vrijwilligers die onder meer bij de kassa staan, het onderhoud doen, de financiële gezondheid in de gaten houden en als gastheer- en dame werkzaam zijn in de Gondelier. Deze zomer laten we je kennis maken met een aantal van deze onvermoede krachten. En wie weet wil jij je ook graag aansluiten bij ons team. Je bent van harte welkom!

Vrijwilliger Rowan van de Pol

"Op de woensdagavond is er een hoop gezelligheid. Soms wordt het met slecht weer later dan als het mooi weer is, haha. Sommige vrienden verklaren me voor gek dat ik hier elke woensdag bezig ben, maar ik zou niet weten waarom ik hier mee zou stoppen."
Rowan van de Pol
Maandag t/m zaterdag weer om 13.00 uur open!
De zomervakantie (in regio midden) is weer begonnen en dit betekent dat we elke dag weer om 13.00 uur open zijn. Kom gezellig genieten met het hele gezin. Of neem een abonnement, zodat de kinderen de komende weken zeker onder de pannen zijn!
Klimtoren

Nieuws

Suikervrij snoep van Luna (8) te koop bij de kassa!

Ron en Luna
Sinds deze week zijn er bij de Kanovijver naast de bekende snoepzakjes ook suikervrije snoepjes te koop! Ons achtjarige lid Luna verkoopt deze via haar website en vroeg of we deze ook via De Kanovijver wilden verkopen.

Meer lezen

Zonnepanelen bij de Kanovijver - een update

Begin 2019 hebben we bij de Kanovijver voor ongeveer €4000 elektriciteit gebruikt. Toen de coronacrisis kwam en er geen inkomsten waren, hebben we gekeken hoe we efficiënt geld kunnen besparen.

Meer lezen
Zonne-energie
En verder...
  • Deze zomer worden we - net als afgelopen jaren - weer geholpen door leerlingen van Groevenbeek! Zij doen hun maatschappelijke stage bij de Kanovijver en zijn fijne extra handen tijdens de drukke zomerweken. Dus alvast bedankt, Indy, Louise, Willlemijn, Nova, Ruben, Hylkje en Joris.
  • De datum van het Moonlight Kanoën is bekend. Op 30 september wordt De Kanovijver weer in lichtjes gehuld. Dus schrijf deze datum vast in je agenda. Dit jaar maken gaan we extra uitpakken, omdat Ermelo 50 jaar bestaat. Mis het dus niet!
Ken je iemand die ook graag naar de Kanovijver gaat of die vroeger veel bij de Kanovijver te vinden was en misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief? Stuur de nieuwsbrief vooral door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Aanmelden kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot snel bij De Kanovijver!

Namens het marketingteam en de andere vrijwilligers.
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet