Meld je aan als vrijwilliger

De Kanovijver draait uitsluitend op vrijwilligers, zonder hen zou het speelpark niet kunnen bestaan. Wil je ook bijdragen aan het voortbestaan van De Kanovijver? Dan kun je je bijvoorbeeld aanmelden als vrijwilliger. Je hoeft niet per se wekelijks actief te zijn, elke hulp is welkom!

Binnen de Kanovijver hebben we verschillende soorten vrijwilligers.

Kassavrijwilligers

Dagelijkse zitten er minimaal twee vrijwilligers bij de kassa om entree in ontvangst te nemen, kano’s te verhuren en lekkernijen te verkopen. Een middag in het zonnetje (of onder de mooie parasol) genieten van blije kinderen en hun ouders. Je kunt een vaste middag per week werken, om de week of onregelmatig. (Klein-)kinderen kunnen natuurlijk gewoon mee. 

Klusvrijwilligers

Elke woensdagavond komt het klusteam bijeen om dingen te repareren en voor klussen zoals: kantjes maaien, kano’s en speeltoestellen controleren en repareren, bomen snoeien en ander (groen-)onderhoud.

Vrijwilligers Gondelier

Naast de kanovijver staat het herkenbare achthoekige gebouw, De Gondelier. Deze wordt het hele jaar door verhuurd voor bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen en privéfeesten. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor de bardiensten. Ook hierbij werken altijd twee vrijwilligers samen.

Voor volgend seizoen zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

    Ja, ik wil in het nieuwe seizoen graag (vrijblijvend) contact over wat ik kan betekenen voor de Kanovijver!