De peddel

cropped-Afbeelding1.png
Beste leden, vrijwilligers & geïnteresseerden,

Bij deze weer een nieuwsbrief van IJsclub De Kanovijver, De Peddel. Via deze nieuwsbrief zullen we je enkele keren per jaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Kanovijver.
Vrijwilligers maken De Kanovijver
De Kanovijver wordt gerund door vrijwilligers. We laten je kennis maken met een aantal van deze onvermoede krachten. En wie weet wil jij je ook graag aansluiten bij ons team. Je bent van harte welkom!

Vrijwilliger Tilly van Asselt

Tilly van Asselt (52) werkt al ruim vier jaar bij de kassa. Ook gaat ze binnenkort aan de slag in de Gondelier, die soms wordt verhuurd voor partijen. Daarbij helpt ook haar man Dick. Samen met hem heeft ze drie volwassen zonen...
Tilly van Asselt bij de kassa
moonlight-2022

Moonlight kanoën 2022


We kijken er weer naar uit, onze jaarlijkse seizoensafsluiter: Moonlight Kanoën.
Net als afgelopen jaren wordt De Kanovijver weer versierd met lichtjes en dit jaar pakken we extra uit vanwege 50 jaar Ermelo. Lees hier meer

Entree is gratis. Tot vrijdag 30 september!
Het seizoen is bijna afgelopen, maar tot eind september kan er natuurlijk nog gewoon gespeeld worden. Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag zijn we geopend vanaf 15.00 uur en op woensdag en zaterdag vanaf 13.00 uur. Ook kinderfeestjes kunnen natuurlijk bij ons gevierd worden.
Klimtoren
304613888_495699742560748_2301077443086031676_n

Nieuws

Start Nationale Sportweek bij De Kanovijver

Deze ochtend werd de Nationale Sportweek bij De Kanovijver geopend door wethouder Sarath Hamstra. Door Interactie Sportbedrijf was er een kano-challenge georganiseerd waarbij klassen van de Goede Herderschool tegen elkaar streden.
Meer lezen
Nationale-Sportweek-2022
opening
En verder...
  • Het seizoen van de Kanovijver is dus bijna afgelopen. Maar dat betekent niet dat er niks meer gebeurt. Zo blijft de bootjesclub om de zondag bij ons varen. Kom eens langs of lees hier meer over deze liefhebbers van modelbouwboten.
  • En natuurlijk hopen we deze winter ook nog te openen voor het schaatsseizoen! Mocht dit kunnen, dan laten we het natuurlijk weten via deze nieuwsbrief en onze social media.
  • We kijken terug op een succesvolle zomer met heerlijk weer en veel nieuwe leden.
Ken je iemand die ook graag naar de Kanovijver gaat of die vroeger veel bij de Kanovijver te vinden was en misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief? Stuur de nieuwsbrief vooral door. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen? Aanmelden kan hier.

Bedankt voor het lezen en tot snel bij De Kanovijver.
Vergeet vooral niet te komen kijken bij het Moonlight Kanoën op 30 september!

Namens het marketingteam en de andere vrijwilligers.
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet